Kalender

tisdag 23 mars 2010

Hejsan alla bybor !

Kallelse till Stormöte 8/4 kl. 19:00


Eriksbergs Kultur - och Intresseförening deltar i ett Leader + projekt som kallas LOKALA PLANER. Projektet går ut på att vi GEMENSAMT skall åstadkomma en plan för Eriksbergs framtida utveckling , som bland annat gör Eriksberg till en ännu mer attraktiv plats att bo på som inbjuder till inflyttning och utökad turism.

Den lokala planen skall vara färdigställd och inlämnad den 30 juni och vi kallar därmed till STORMÖTE I PRÄSTGÅRDEN 8/4 kl. 19:00 då indelning i grupper skall ske och arbetsuppgifter fördelas. Tanken är att arbetet skall ske i studiecirkelform.
Samtidigt med denna kallelse utlyser vi två tävlingar som vi hoppas att Ni kommer att deltaga i :

1) Digitalfototävling
Tema "SE BYN MED EN BESÖKARES ÖGA"
Vinnaren utses och prsiet delas ut av Eriksbergs Kultur- och Intresseförening . Vinnaren går vidare till Sjuhäradstävlingen ; där den bästa Sjuhäradsbilden utses av representanter från Landsbygderådet, Coompanion och Studieföebundet Vuxenskolan.


2) Slogantävling
Motiv : Min by är bäst ! Vinnaren utses och priset delas ut av Eriksbergs Kultur och Intresseförening.

Svaren till både tävlingaran kan antingen lämnas i brevlådan vid anslagstavlan mitt emot Gamla Kyrkan eller skickas till Michael Persson Eriksberg Håkentorp 3 524 93 HERRLJUNGA
Tävlingsbidragen (det går finemang att lämna in flera) skall vara tillhanda senast 31/5 2010 . Vilka vinnarna blir meddelas via annons i Knallebladet .

Kom nu den 8:e april och visa att du bryr dig om vad som händer i vårt vackra och kulturhistoriskt betydelsefulla Eriksberg. För visst är det så ju fler vi är som engagerar oss desto fler synpunkter kommer fram och ju lättare blir arbetet. Samtidigt som det gynnar både sammanhållningen och utvecklingen av Eriksberg att gemensamt arbeta fram en plan för hur vi vill ha det i framtiden !

Varmt välkomna !

PS. Givetvis bjuds det på kaffe med dopp !

Eriksberg mars 2010


Styrelsen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar